Classic Photobooth

Welkom in de wereld van uniek entertainment met de Classic Photobooth van Classic Foodtruck!

 

Wat maakt onze Photobooth anders? Nou, alles! Onze Photobooth is geen standaard model - hij is uitgerust met de nieuwste software en gehuisvest in een vintage trailer, versierd met een levendige mix van afbeeldingen. Maar hier komt het spannendste deel: een Greenscreen functie! Dat klopt, je kunt kiezen uit een breed scala aan achtergronden, van nostalgische foto's tot feestelijke kerst scènes, en dat alles zonder enige begeleiding, jij of je bezoeker kan de Photobooth zelf bedienen! Onze chauffeur komt de Photobooth brengen, aansluiten en instellen en gaan! 

Het proces is simpel: kies je achtergrond, poseer voor de Greenscreen, en klik! De foto wordt direct gemaakt, klaar om te delen via e-mail of afgedrukt als aandenken. En dat is nog niet alles - je kunt zelfs je eigen achtergrond aanleveren, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu een bedrijfslogo, een thema voor je feest, of een persoonlijke herinnering wilt toevoegen, het is allemaal mogelijk!

Maar laten we het hebben over de prijs - voor slechts 450,- euro voor een volledige dag, exclusief transportkosten à 0,85 euro per gereden kilometer vanaf Kockengen (UT). En hier komt nog meer leuks: je kunt onbeperkt foto's laten mailen tijdens het evenement! Maar dat is nog niet alles wat we te bieden hebben:

€ 450,-

  • Foto's uitprinten op een fotostrip van 5 x 15 cm: 500 prints voor 75,- euro per dag
  • Een koffer vol met Party props, zoals gekke hoedjes en brillen, minimaal 25 stuks voor 35,- euro per event 
  • Stoere vintage lederen solex jassen voor een extra retro touch, 15,- euro per stuk per event.
  • Een mobile G4 verbinding om te streamen zonder dat er WIFI aanwezig is, voor 15,- euro per dag 
  • In principe kan de Photobooth bediend worden door iedereen maar misschien wil je er toch iemand bij inhuren om de boel te begeleiden. Prijs op aanvraag. 


Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

Benieuwd naar onze portfoli? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?