Classic Pipiwagen  “for total toilet experience”

Wij van Classic Foodtruck hebben een Pipowagen omgebouwd tot een toiletwagen. Deze wagen is voorzien van de nieuwste technieken en daarbij zijn de hygiëne van een zeer groot belang!

Experience:

Door onze ervaring in de Foodtruck/festival branche zijn wij van mening dat er geen plaats is voor een traditionele toiletwagen (Dixi). Niet alleen het eten en drinken moet een ervaring zijn maar ook naar het toilet gaan, daarom hebben wij een totale toiletwagen gebouwd die u niet snel zult vergeten de; Classic Pipiwagen.

De Classic Pipiwagen is gebaseerd op de bekende Pipowagen, deze heeft een authentieke en unieke uitstraling. Voorzien van twee dames toiletten, één heren toilet, twee urinoirs en twee fonteinen.  Zowel de buitenzijde als de binnenzijde hebben een unieke uitstraling, zo is er voor ieder toilet een unieke thema gekozen.

U kunt de Classic Pipiwagen nu bij ons huren, voor uw evenement, bedrijfsfeest of tuinfeest. Wij komen de Classic pipiwagen brengen, aansluiten en uitleggen. Er is alleen een wateraansluiting, stroomaansluiting en een put naar het riool nodig. Wij kunnen zelfs de Classic Pipiwagen leveren met 2 ceptiktanks, 1 schoonwater en 1 voor afvalwater, zo hoeft er geen wateraansluiting of riool aanwezig te zijn. Het is zelfs mogelijk om door ons een gastvrouw mee te laten komen zodat de Classic Pipiwagen schoon blijft voor u en uw gasten.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om onze Classic Pipiwagen in te zetten voor uw evenement? Graag komen wij langs en stellen een offerte op maat samen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een showroombezoek om de  Classic Pipiwagen in het echt te bewonderen

Algemene huurvoorwaarden Classic Pipiwagen:

Algemene voorwaarden Classic Foodtruck

Huurprotocol Classic Pipiwagen

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?