Classic Photobooth

Uw eigen classic Foodtruck?

Ontdek het unieke Classic Foodtruck-concept, nu beschikbaar voor jou als ondernemer die op zoek is naar een opvallende manier om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten. Stel je eens voor: een Classic Foodtruck met jouw eigen huisstijl, recht voor jouw winkel, of zelfs ín jouw winkel. Gebruik de truck tijdens koopavonden, koopzondagen, braderieën, festivals, personeelsfeesten, trouwerijen of markten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met onze authentieke rollende keukens is aandacht gegarandeerd, en dat kan geen PR- of reclamecampagne evenaren. Ontdek nu onze prachtige Classic Foodtrucks die te koop zijn. Elk jaar vernieuwen we ons aanbod door een aantal van onze verhuur Foodtrucks te verkopen. En het beste is, we kunnen op maat gemaakte aanpassingen maken tegen een extra vergoeding - van kleurvariaties tot indeling en apparatuur. Jouw droom Foodtruck, perfect afgestemd op jouw wensen, ligt nu binnen handbereik.


Ford Transit ex brandweerwagen

Omgetoverd van een authentieke brandweerwagen naar Foodtruck! Met behoud van de originele blauwe zwaailamp en het herkenbare sirenegeluid, brengt deze Foodtruck een speelse twist aan jouw evenement. Voor gedetailleerde specificaties en meer foto's, bekijk onze verhuurwebsite (Classic Foodtruck Amy). 

€ 19.500,- exclusief 21% BTW

Inclusief uitgebreide onderhoudsbeurt en nieuwe APK.Citroen C35 exPaardenwagen 

Van paardentransport naar Foodtruck! Ontdek onze Classic Foodtruck Olive, prachtig gerestaureerd in 2023 met behoud van alle originele charme. Voor gedetailleerde specificaties en meer foto's, bezoek onze verhuurwebsite.

€ 35.000,- exclusief 21% BTW

Inclusief uitgebreide onderhoudsbeurt en nieuwe APK.
Mercedes 408 (nog te verbouwen) 

Ontdek de mogelijkheden met deze verlengde en verhoogde Mercedes, een blanco canvas voor jouw droom Foodtruck. Laat je wensen tot leven komen met een op maat gemaakte inrichting en een prachtige buitenkant in jouw gewenste kleur na volledige restauratie. Grijp deze kans en maak jouw visie werkelijkheid."

Vanaf                                                   

€ 35.000,- exclusief 21% BTW

Inclusief uitgebreide onderhoudsbeurt en nieuwe APK.(Wijn)vat op wielen  

Ontdek de ultieme vrijheid van je eigen unieke Food truck op wielen! Of geef het een twist en noem het een wijnvat, haringvat... de mogelijkheden zijn eindeloos. Een opvallend object dat de aandacht trekt en een echte eyecatcher is. 

Deze Foodtruck is beschikbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past. Het vat is vakkundig vervaardigd uit dik hout en beschikt over een verkoopluik, keuken met twee werkbladen, koeling, gootsteen, bar aan buitenzijde en verlichting - alles wat je nodig hebt voor een succesvolle onderneming.Het onderstel is geüpgraded met een nieuwe as, koppeling met oplooprem.

En, een kleine kanttekening: dit natuurproduct kan bij regen licht lekken/zweten (we hebben de naden voorzien van speciaal schuim wat lekken tegen gaat).

Kijk voor meer foto's op onze Portfolio pagina.

Vanaf                                                   

€ 13.500,- exclusief 21% BTW


Staat je favoriete voertuig er niet tussen? Geen zorgen! We kunnen vrijwel elk voertuig ombouwen tot een unieke Foodtruck. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Benieuwd naar onze portfoli? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?