Classic Photobooth

Ontdek onze indrukwekkende transformaties! Bekijk hieronder enkele van onze recent verkochte Foodtrucks. Van ruwe diamanten tot stralende juweeltjes.

Ontdek het unieke met onze Foodtrailer, gemaakt voor House of Hope! Volledig nieuw gebouwd en verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Maak indruk op jouw evenement. Bezoek onze verkooppagina voor meer informatie!

Deze nostalgische Peugeot J7 hebben wij omgebouwd tot Foodtruck voor Hema Hoogeveen! Deze unieke Foodtruck is uitgerust met een indrukwekkende keuken, inclusief Hotdog carrousels, een rookworstpan, koeling en extra koelkastjes boven de cabine. Als kers op de taart hebben we een vintage brandweer aanhanger gerestaureerd. 

Voor de verbouwing & na de verbouwing. Aanghekocht als ijs Foodtruck omgebouwd tot Macaron Foodtruck (verkocht in Belgie) 

Van franse pompiers truck tot Hema Classic Foodtruck

Begonnen met een solide basis: een Ford Köln uit 1956. Vervolgens ondergaat deze klassieke schoonheid een complete transformatie tot de Kwekkeboom Classic Foodtruck. Dit omvat restauratie, het verhogen van het dak, het monteren van een verkoopluik en het inbouwen van een volledig uitgeruste keuken. 

Een Citroën HY, geïmporteerd uit Frankrijk, is omgetoverd tot een Classic Foodtruck. Deze transformatie omvat onder andere het verhogen van het dak, het toevoegen van een verkoopluik en een grondige restauratie. De klant heeft zelf de keuken geïnstalleerd. Deze Foodtruck is verkocht in het buitenland en wordt nu gebruikt als een koffie Foodtruck.

Uitgangspunt: Een Peugeot J7 uit 1976. We hebben dit voertuig getransformeerd door een verhoogd dak te plaatsen, een verkoopluik te monteren en een keuken te installeren. Vervolgens hebben we de gehele foodtruck opnieuw gespoten in een stijlvolle matte zwarte kleur. Deze prachtige foodtruck heeft zijn weg gevonden naar Grand Cafe Groeneveld.

Deze Volkswagen, oorspronkelijk geleverd in Mexico, is later naar België geïmporteerd en door ons getransformeerd tot een foodtruck. We hebben het voertuig uitgerust met een klapdak en uitklapbare zijkanten, waardoor het voorzien is van een handig werkblad.

We bouwen niet alleen oldtimers om, maar we hebben ook deze nieuwe golfkar aangepast. Deze golfkar is uitgerust met een vriezer die zowel op walstroom als op accu's kan werken, heeft een ijsbeker gemonteerd op het dak en is uitgevoerd in de huiskleuren van Little Cow and Cookies.

Deze basis was in slechte staat, maar we hebben haar weer in haar originele kleuren hersteld, maar dit keer als een Foodtruck. Ze is uitgerust met een verkoopluik en een keuken.

Deze voormalige bierwagen hebben we omgetoverd tot een Zespri marktwagen. We hebben nieuwe werkbladen geïnstalleerd en de wagen volledig bestickerd.

Dit was echt bijzonder! Eerst hebben we deze Citroën hersteld in de originele rode brandweerkleur. Een paar weken later kregen we de opdracht om snel een Citroën HY om te bouwen tot een Foodtruck. De beslissing werd genomen om de Brandweer Foodtruck om te bouwen. We hebben het dak verhoogd, opnieuw gespoten in een zandkleur en voorzien van een keuken. Er is zelfs een vaatwasser geïnstalleerd! Deze Foodtruck is verkocht aan een natuurcamping in Nederland.

Deze Pop-Up-Box was ooit een kaasverkoopwagen die de weekmarkten bezocht. Later hebben we deze omgebouwd voor verhuur en uiteindelijk verkocht aan Henry's Groep, die deze voor verschillende doeleinden gebruikt.

Deze wagen hebben wij volledig nieuw gebouwd voor een klant in Frankrijk, helemaal vanaf nul! Deze wagen is voorzien van alle denkbare gemakken.

Helaas hebben we geen foto's meer van vóór de restauratie, maar de Foodtruck was in slechte staat! Eerst heeft deze Foodtruck deel uitgemaakt van onze verhuurvloot en is vervolgens verkocht aan Private Dinner.

Deze Peugeot ex-brandweerwagen hebben we geïmporteerd uit Frankrijk, gerestaureerd en omgebouwd tot een Classic Foodtruck. Hij werd oorspronkelijk verkocht aan de Smul Tantes, maar een paar jaar later hebben we hem teruggekocht en toegevoegd aan onze verhuurvloot (als de Classic Foodtruck Francoise).

Deze elektrische Spijkstaal hebben wij gerestaureerd en zelfs voorzien van zonnepanelen op het dak om de accu's bij te laden voor de aandrijving van de motor. Na een aantal jaar verhuurd te zijn geweest in onze vloot, hebben we haar verkocht.

Benieuwd naar onze portfoli? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?