HEMA

Classic Foodtruck werkt samen met de HEMA. In nauw overleg met de directie van de Hema-vestigingen in Wageningen en Bennekom is een uniek concept ontwikkeld; een foodtruck van waaruit de populaire HEMA-rookworsten en hotdogs aangeboden kunnen worden. Met het hoofdkantoor van de HEMA is hierover overeenstemming bereikt. Over enkele details vindt nog afstemming plaats.

Kortgeleden is, na een bouwperiode van 8 weken, de eerste volledig gerestaureerde en ingerichte HEMA classic foodtruck, een Peugeot J7 uit 1977, aan het publiek gepresenteerd. De reacties waren bijzonder positief: er werden foto’s gemaakt die werden massaal gedeeld op sociale media, het personeel was erg enthousiast en de verkoop uitstekend.

Brochure

De Smultantes

Wij hebben wij voor de Smultantes Annelies en Gerda een Peugeot J7 mogen ombouwen tot een Classic Foodtruck. Deze Peugeot J7 van het bouwjaar 1974 met een 1800 benzine motor is een ex-brandweerwagen die wij hebben geïmporteerd vanuit Frankrijk. Wij hebben eerst de Peugeot aangemeld voor het Nederlands kenteken en vervolgens zijn wij begonnen met het technisch klaar maken van het technische gedeelte zoals de motor e.d. In de loop van de jaren heeft de carrosserie het een en ander mee gemaakt waardoor we vervolgens de carrosserie hebben aangepakt, en het verkoopluik gemonteerd hebben.

Nadat we samen de kleuren bepaald hadden hebben wij de truck in kleur gespoten. Na gezamenlijk overleg hebben we bepaald hoe het interieur zo efficiënt mogelijk te bouwen en om de plaatsen te bepalen van de benodigde apparatuur, uiteraard volgens de HACCP normen.

Van het moment van het teken van de order tot het moment van aflevering hebben wij nauw contact gehad door middel van tussentijdse updates via telefoon en email maar ook nodigen wij de klant uit zodra er zichtbare veranderingen gedaan zijn.

Voorjaar 2016 was het eindelijk zover, Annelies en Gerda konden eindelijk hun dromen waarmaken en gingen samen op pad met hun Tosti Truck naar het eerste festival. Uiteraard hebben wij ons enthousiasme niet in bedwang kunnen houden en zijn zelf gaan kijken en proeven op een van de festivals… en heerlijk zeker de bijzondere keuze van de tosti’s die zij aanbieden zoals een tosti pindakaas met sambal bijvoorbeeld. Ondertussen zijn zij op diverse festivals en (bedrijfs)feesten te zien en zijn hebben hun culinaire tosti’s uitgebreid met diverse andere lekkernijen.

Wij krijgen als Foodtruck bouwer regelmatig complimenten over de gebouwde truck maar ook positieve berichten over het heerlijke concept wat Annelies en Gerda aanbieden.

U kunt meer informatie vinden over de Smultantes op Facebook. Zij zijn bereikbaar voor boekingen op 06-25277699 (Gerda) of 06-40561153 (Annelies).


HEMA Classic Foodtruck special

Na de geslaagde metamorfose van diverse Peugeots J7 voor de HEMA kregen wij van een franchiseondernemer met meerdere vestigingen het verzoek om iets speciaals te bouwen. De keuze viel op een Peugeot J9 in Pick-up uitvoering, ooit in Frankrijk gebruikt als brandweerwagen. Een unieke foodtruck waarvan er maar één gebouwd is voor de HEMA.

De truck is voorzien van een huifopbouw aan de achterzijde. Deze is eenvoudig te verlagen waardoor de truck ook binnen in een winkel kan staan. Standaard was de pick-up voorzien van dubbele cabine. Wij kozen ervoor om de achterbank te laten vervallen en het achterschot te voorzien van een carrosserieluik. Zodra dit luik elektrisch geopend wordt, is een extra koeling zichtbaar. De bijzondere foodtruck is verder onder meer voorzien van rvs-werkbladen, opbergkasten, warmwatervoorziening, radio, branding en verlichting.


Mevrouw K. Narie

Naast het bouwen van Classic Foodtrucks krijgen wij regelmatig het verzoek om speciale objecten te realiseren. Zo hadden Shanna en Fleur de wens om een paardentrailer om te bouwen tot Foodtrailer. Niets is ons te gek en met plezier zijn we deze uitdaging aangegaan. Shanna en Fleur zijn heel creatief en maakten zelf een tekening van de Foodtrailer voor hun concept Mevrouw K. Narie. Een superidee!

Zodra een perfecte basis was gevonden, zijn wij gestart met de werkzaamheden. Na het slopen volgde de opbouw. De trailer is voorzien van nieuwe buiten- en binnenwanden. Samen met Shanna en Fleur is een plan gemaakt voor het interieur inclusief de benodigde elektra- en wateraansluitingen. Alles uiteraard volgens de actuele HACCP-normen.

In het voorjaar van 2016 was de Foodtrailer klaar voor gebruik. Shanna en Fleur konden hun droom verwezenlijken door het aanbieden van een grote variatie heerlijke koffie, koeken en taarten. Ondertussen is hun culinaire assortiment uitgebreid met diverse andere lekkernijen en kunt u Mevrouw K. Narie inhuren voor uw (bedrijfs-)feest, festival of evenement. Voor eigenaren van een manage is de Foodtrailer zelfs een unieke inhaker.

Kijk voor meer informatie of boekingen op Facebook of bel met Shanna (06-52573893) of Fleur (06-55698960).


Rosco Catering en Partyservice

Samen met Hans en Hanna van Rosco is een oldtimer aanhangwagen omgebouwd tot BBQ Trailer. Van de Duitse brandweer hebben wij een aantal van dergelijke aanhangwagens overgenomen. Zij werden gebruikt om zware waterpompen en slangen te vervoeren. De aanhangwagens komen uit de jaren ‘70 en hebben een unieke uitstraling. Oorspronkelijk werden ze gekoppeld aan een brandweerwagen. De trailers zijn door ons aangepast zodat ze nu met een normale trekhaak achter iedere auto te vervoeren zijn.

Nadat de trailer voor Rosco technisch gereed was, gaf de spuiter hem de gewenste kleur. Bij terugkomst in onze werkplaats hebben wij Hans en Hanna uitgenodigd om te komen kijken. In nauw overleg is vervolgens het in- en exterieur bepaald. De trailer kreeg een uitschuifbaar werkblad waarop twee gasbarbecues geplaatst kunnen worden. Aan de achterzijde zijn kasten voor koeling ingebouwd. De onderzijde biedt plek aan een radio met speakers. Staan de deuren open dan kan aan weerszijden een tafelblad worden geplaatst. Speciale verlichting zorgt daarbij voor een opvallende, moderne uitstraling.

Rosco is een begrip in de provincie Utrecht als het gaat om catering en uit eigen ervaring kunnen wij het bedrijf van harte aanbevelen. Door hun vakmanschap en flexibiliteit zijn zij in staat, in te spelen op tal van uiteenlopende wensen. Op het Hilversumse Landgoed Zonnestraal heeft Rosco een brasserie en beheert het bedrijf een aantal zalen. De kleuren van de BBQ Trailer zijn aangepast aan die van het landgoed; zo ontstaat een unieke combinatie. Maar ook op tal van andere locaties blijkt de BBQ Trailer van Rosco een functionele eyecatcher.

Kijk voor meer informatie op www.rosco-catering.nl.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? 

Chat openen
1
Hulp nodig?
Waar kan ik je mee helpen?